Започнала е проверка, а от Софийска градска прокуратура се ангажираха резултатите

...
Започнала е проверка, а от Софийска градска прокуратура се ангажираха резултатите
Коментари Харесай

Държавното обвинение се самосезира за снимките от спалнята на Борисов

Започнала е инспекция, а от Софийска градска прокуратура се ангажираха резултатите от нея да бъдат оповестени на обществото. 

Преди ден бяха публикувани фрагменти на спящия и гол Борисов до нощно шкафче, в чието чекмедже има пачки евро, съобщава Mediapool.bg. Стаята е същата, чаршафите на леглото са разнообразни. Спалното долни дрехи се разграничава и на двата фрагмента, което значи, че евентуално са правени в разнообразни дни. Този път Борисов спи в друга поза и е увит с забрадка.

На нощното шкафче стои неизменимият револвер. На една от снимките се вижда и презерватив. В чекмеджето се вижда жълт, кръговиден предмет, който може би е монета. На предишните снимки имаше златни кюлчета.

Предишната порция снимки от премиерската спалня се появи през лятото на 2020 година Тогава реакцията на Борисов бе да каже, че са режисирани. След това в изявление пред немския вестник " Франкфуртер Алгемайне Цайтунг " той изясни, че снимките били направени от жена, с която имал близки връзки и я назова Мата Хари.

Преди това тогавашният министър председател твърдеше, че бил " приготвен " от хората на президента Румен Радев, които му пратили една " прелестна госпожа " да го нащрака. Коя е " Мата Хари " по този начин и не се разбра. Месеци по-късно агробизнесменът Светослав Илчовски съобщи, че знае коя е дамата, снимала Борисов.

Той не показал името ѝ пред прокуратурата, вследствие на което за разпит бе привикана манекенката Маги Бадер. Тя отхвърли да има нещо с историята и заплаши със съд всеки, който твърди противното. Самият Борисов съжали, че е потърпевшо почтено момиче.

След стартирането на първите снимки, въпреки и с голямо отвращение, прокуратурата стартира инспекция. Очаквано тя беше прекъсната без резултат.

Първо прокурорите обясняваха, че не могат да създадат експертиза на евровите банкноти или златните кюлчета, въпреки че при парите се виждаха серийните им номера, което би следвало да улесни търсенето. За продажбата на златни кюлчета от така наречен капиталово злато също има непоколебим ред

В края на предишния декември Софийската градска прокуратура обяви, че няма данни за осъществено закононарушение. Един от изводите бе, че пачките и кюлчетата може и да не отразяват обективната реалност, т.е. снимките да са нагласени, както твърдеше и самият Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР